“Mijn Leestipper” voor lezers vanaf 14 jaar

Leners van de bib die op zoek zijn naar Nederlandstalige fictieboeken, kunnen vanaf nu bij “Mijn Leestipper” terecht.

leestipper

Met de "Mijn Leestipper" applicatie ontvang je als lener vanaf 14 jaar maandelijks van de bib gepersonaliseerde leestips op basis van je leesprofiel en leenhistoriek.

Als je wil gebruik maken van deze dienst vul je een korte vragenlijst in bij het aanmaken van een profiel op “Mijn Leestipper”. Inloggen kan eenvoudig via met Mijn Bibliotheekprofiel op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Wie dat wil, wordt maandelijks via e-mail op de hoogte gebracht door de bib dat er nieuwe leestips klaarstaan. Per boek ziet de lener een beknopte samenvatting en info over de beschikbaarheid, het aantal pagina's en eventuele bekroningen.