GAMES VANAF APRIL

Vanaf 3 april 2021 kan je games voor jong en oud lenen in de bibliotheek.

games1

Games zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse leefwereld en de bib wil hierop inspelen. In de collectie vind je games voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox en Nintendo Switch. Je kan de games gratis lenen voor een periode van 3 weken.

Van 12 april tot 18 april 2021 worden er in de bibliotheek van Lille drie arcadehallen opgesteld.
Een arcadehal is een handgemaakte houten spelkast met games. Op elke arcadehal staan drie 3 games die al naargelang het spel alleen of tot en met 4 personen gespeeld kunnen worden.
De games zijn eenvoudig, creatief en artistiek van inslag, en iets anders dan wat tieners (en volwassenen) normaal spelen maar ze zijn boeiend voor spelers van alle leeftijden, van beginners tot doorgewinterde gamers.

Elke arcadehal kan afzonderlijk gereserveerd worden met een bepaald tijdslot via bibliotheek@lille.be of 014 88 19 20 en dit zowel tijdens als buiten de openingsuren.