De bibliotheek is open. De afhaalbib blijft in werking

Zowel bibliotheek Lille als de uitleenposten Gierle en Poederlee zijn toegankelijk voor het publiek tijdens de openingsuren. U kan ook nog steeds gebruik maken van de afhaalbib.

Raadpleeg onze catalogus.

Maak je keuze uit de beschikbare materialen van de hoofdbibliotheek in dorp Lille (de materialen uit Poederlee en Gierle zijn niet beschikbaar)

Stuur ons een mailtje via bibliotheek@lille.be  (of tel. 014 88 19 20)

Vermeld de titel en de auteur van de materialen die je wil ontlenen.

Vermeld in je mailtje ook je telefoonnummer zodat we je kunnen contacteren om een afspraak te maken voor afhaling en eventuele vragen te beantwoorden.

De bibmedewerkers maken met jou een afspraak om je pakket te komen ophalen in de bibliotheek van Lille, Kerkstraat 22B, 2275 Lille.

Ook de gereserveerde materialen kunnen op afspraak afgehaald worden.

Op deze manier is het contact met andere personen minimaal. Verlengen van de uitleentermijn blijft zoals  altijd telefonisch of via een mailtje mogelijk.

Materialen inleveren kan altijd via de inleverschuif.