fundels: digitale prentboeken

Wat is een fundel

Fundels zijn digitale, interactieve en geanimeerde prentenboeken voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Dit is leesplezier op een ander manier. Fundels prentenboeken tovert bestaande prentenboeken van Vlaamse en Nederlandse uitgeverijen om tot een digitale bundel vol fun. Eigenlijk wordt het prentenboek voorgelezen. Bovendien wordt dit e-boek aangevuld met leuke teken-, speel- en doe-activiteiten voor kinderen tussen drie en zeven jaar.

Hoe gebruiken

Iedereen kan gratis zeven fundels per kalenderjaar per lidmaatschap lenen indien je je aanmeldt met je 'Mijn Bibliotheek'-account.

De uitleentermijn is vier weken en na deze periode verdwijnt de fundel automatisch van je toestel

Als je een fundel hebt gedownload, kan je deze ook offline gebruiken.

Aanbod

Er is al een uitgebreid aanbod van fundels. De meeste fundels zijn als fysiek prentenboeken aanwezig in de bib.

Ga aan de slag!

Download de Fundels-app via de App Store of Google Play Store

Klik op het 'de Bib'-logo

Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-account

Kies het boekje dat je wil lenen

Het boekje wordt gedownload op je toestel

Instructiefilmpje

Ontdek de nieuwe Fundels-app: geniet van extra uitleningen tijdens de schoolvakanties.