Twee jongens in een bloemenveld

Film@bib: Close

Op 16 november om 19.30u en 23 november om 13.30u wordt de film Close van Lukas Dhont vertoont in de bib.

Schrijf je hier in voor de vertoning van 16 november of 23 november.

Ontdek hier de kortfilms van Lukas Dhont.

 

Dalton Logo

Na 'Girl' weet Lukas Dhont met 'Close' opnieuw de grote massa te bereiken met een gevoelige film over kwetsbare personages. Maar al voor ‘Girl’ bewees Dhont emoties te kunnen losmaken met zijn kortfilms. In 2012 stond hij met zijn debuut 'Corps Perdu' op het Kortfilmfestival van Leuven en in 2014 won hij er de Juryprijs met 'L’Infini'. Je kan nu zowel Corps Perdu als L'infini bekijken op Dalton.be!

Still uit film L'infini

 

Bekijk deze kortfilms hier.

 

Cinébib via het Dalton-platform

Dalton is een streamingdienst zoals Netflix of Streamz, maar dan voor minder commerciële films.

Hier bekijk je de beste documentaires van DOCVILLE, de strafste kortfilms vanop het Kortfilmfestival Leuven, de bijzonderste wereldcinema van MOOOV filmfestival en de leukste kinder- en jongerenfilms van JEF. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld met nieuwe titels.

Om toegang te kunnen krijgen tot het platform, moet je wel lid zijn van de bib. Je hebt dan toegang tot het Daltonplatform op elk moment van de dag. Je surft gewoon naar de site van Dalton, logt in en speelt de film op je laptop of gsm of je cast hem naar je tv.

De fysieke collectie dvd's in de bibliotheek wordt niet vervangen door dit digitaal aanbod. Het zijn twee collecties die elkaar aanvullen.


Verken het aanbod
 

 

 

Hoe werkt het?

cinébib header