Boek
Nederlands

Minnaar

Ilse Ruijters (auteur)
In de thriller Minnaar van Ilse Ruijters verandert een gepassioneerde liefdesaffaire in een levensgevaarlijke nachtmerrie. Dat wat ze met Søren had – een affaire zou ze het nooit noemen, daar was het lang niet serieus genoeg voor – was op haar veertigste verjaardag begonnen. Haar leven was al helemaal compleet. Kinderen het huis uit, goed huwelijk, carrière op orde. En toen stond hij daar, de drie
Titel
Minnaar
Auteur
Ilse Ruijters
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Ambo|Anthos, © 2021
354 p.
ISBN
9789026352218 (paperback)

Over Ilse Ruijters

CC BY 3.0 - Foto van/door whyilovethisbook

Ilse Ruijters (24 juni 1979) is een Nederlandse schrijfster van psychologische thrillers en non-fictie.

Biografie

Ruijters wilde als kind al schrijfster worden. Nadat ze in 2008 de IVIO Andries Greinerprijs won, besloot ze haar droom waar te maken. Van het prijzengeld kocht ze een laptop en schreef ze zich als freelancer in bij de Kamer van Koophandel. Het duurde nog zes jaar voordat haar eerste boek verscheen.

Haar debuut, De onderkant van sneeuw, won de Hebban Thriller Debuutprijs 2015. Haar tweede boek, Later als ik dood ben, won de Hebban Thriller Award 2017 en stond op de shortlist van de Gouden Strop 2017. Daarna volgde Vruchtbaar, een boek voor stellen bij wie zwanger worden niet vanzelf gaat. Hierin komen ervaringsdeskundigen en professionals aan het woord en vertelt ze over haar eigen ivf-traject. De thriller Meisje van me won de ThrillZone Award 2019.

In Ruijters’ psychologische thrillers staat het thema …Lees verder op Wikipedia