Sluit je aan bij de leesclub

Lees je graag en praat je graag over boeken? Word dan lid van de leesclub.

Lees je graag? En praat je graag over boeken? Kom dan naar onze leesgroep. Ideaal voor mensen die het leuk vinden om hun interesse in boeken te delen met anderen.

Wat is de bedoeling? De leden van de leesclub lezen hetzelfde boek en komen dan bij elkaar om het boek te bespreken. Door inzichten, gedachten en ervaringen met elkaar te delen, ontdek je vaak hele nieuwe kanten van een boek.
De leesgroep staat onder leiding van mevrouw Marie-Jeanne Snoeks. Maar ook de leden mogen tijdens een bijeenkomst een inleidend praatje over het boek en/of de schrijver geven.

Hoe neem je deel aan de leesgroep? De bibliotheek biedt een handige service voor de deelnemers van de leesclub aan. De boeken voor de lezers liggen klaar aan de balie. Klaar om op je lidkaart te registreren.

Waar en wanneer? Voorlopig is er nog maar één datum vastgelegd. De bijeenkomst heeft telkens plaats in de leeszaal van de bibliotheek op dinsdag om 15.00 uur en een tweede sessie om 20.00 uur.

Eerst volgende afspraak is op dinsdag 14 september 2021( allemaal onder voorbehoud van de coronamaatregelen)

Inschrijven? Graag bij het inschrijven het tijdstip vermelden en indien nodig het te bespreken boek reserveren.

Wil je meer weten? Voor meer informatie kun je terecht aan de balie van de bib, via e-mail  bibliotheek@lille.be of telefoon 014/88.19.20.