Leesclub op 17 november 2020: “Grand Hotel” van Ilja Leonard Pfeijffer

Omwille van de stijgende coronacijfers wordt de leesclub van 17 november geannuleerd!

Omwille van het grote succes van de leesclub blijven er twee leesgroepen doorgaan op dezelfde dag. De eerste groep start in de namiddag om 15.00 uur en eindigt ongeveer om 17.00 uur.

De tweede groep start om 20.00 uur.

Er kunnen alleen maar leesgroepen doorgaan als het coronavirus geen spelbreker is.

Iedereen kan gratis aansluiten bij de leesclub maar er wordt gevraagd om vooraf in te schrijven via de bibliotheek. Bij het inschrijven graag vermelden of je in de namiddag of ’s avonds aanwezig zal zijn.

Op 17 november 2020 wordt het boek “Grand Hotel” van Ilja Leonard Pfeijffer besproken. De bibliotheekmedewerkers zorgen ervoor dat de boeken voor de leesgroep klaar liggen aan de balie om op je lidkaart te registreren. Marie-Jeanne Snoeks (Leesweb) begeleidt de twee groepen.

Pfeijffer_2