Fundels : Het ideale leesvoer voor je kinderen

Wat zijn Fundels?

Kinderen komen steeds vaker in contact met digitale toepassingen, maar jammer genoeg zijn deze niet altijd even kwalitatief. De digitale interactieve kinderboekjes van Fundels vormen een mooie aanvulling op het aanbod voor kinderen in bibliotheken. Met deze digitale boekjes leren kinderen spelenderwijs lezen.

Bibliotheek Lille kan de digitale boekjes gratis aanbieden in de bibliotheek op tablets en computers. Bibliotheekgebruikers mogen via 'Mijn bibliotheek' 7 gratis boekjes huren gedurende 4 weken voor thuisgebruik via een eigen apparaat, waar en wanneer ze maar willen.

Fundels zijn digitale prentenboeken met filmpjes, spelletjes en oefeningen voor jonge kinderen.
Je kan gratis 7 prentenboeken lenen, 4 weken lang. Zo hebben je kinderen altijd iets om mee te spelen op vakantie of onderweg (ook offline). En ondertussen leren ze heel wat bij!
Hoe werkt het? Download de Fundels app of laat je helpen door onze balie- medewerkers.
Download de Fundels app in de AppStore of GooglePlay.
Kies voor ‘Prentenboeken.
Kies een boekje en klik op ‘Lenen’ en vervolgens op ‘Start’.
Klik links onderaan op het ‘De Bib’ logo en meld je aan via jouw ‘Mijn Bib-profiel’. Als je nog geen ‘Mijn Bib-profiel’ hebt, kan je dit rechtstreeks aanmaken in de app. Ga terug naar de catalogus door het ‘Mijn Bib-profiel’ venster te sluiten.
Klik onderaan op het Fundels figuurtje voor alle activiteiten en spelletjes.